17 Aralık 2011 Cumartesi

Ücretsiz 100lerce Kaliteli Backlink Kazandıran Sistem.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım beni 1 hafta içinde bir kelimede 500de yokken ilk sayfaya tasıyansistemi anlatacağım. Bu sistem sayesinde websitenize 10 a kadar backlink alıyorsunuz ve sizin linkiniz onlarca sitede yayınlanıyor. 15 gün oldu kayıt olalı benim şuan 286 sitede linkim yayınlanıyor. Çok etkili bir sistem kodu anlattığı sekilde sitenize ekliyorsunuz ve linkler yayınlanmaya baslıyor. Aşağıda kendi tanıtımlarının cevirisi var. Burdan üye olabilirsiniz: http://www.voltrank.com/?a=283048 Referallidir.

Biz tüm bağlantıların eşit yaratılmıştır olduğunu biliyoruz. YüksekPageRank ile web sitelerinden elde edilmesi, tek yönlü bağlantıları genellikle linkbuilding yani "Kutsal Kase" olarak gösterilmiştir. Size en iyi değeri sunmak için, Voltrank sadece Google tarafından dizine yerleşmiş kaliteli web siteler ile çalışır. Kalitesi bizim için önemlidir çünkü biz sistemegönderdiğimiz tüm siteleri tüm detayları ile gözden geçirir.Potansiyel zarar verici ya da çok az değeri olan ; müşterilerine olumsuz yönde etki edebileceğini düşündüğü hiçbir siteyi kabul etmez.

Kalite bağlantılar arama motorları içinde yüksek dereceleri elde etmek için bir site için gereklidir.Ancak miktarı da önemlidir. Voltrank hizmetlerini kullanarak elde edilen miktarı sınırlamak yoktur. Ayrıca gelen bağlantılar bu çeşitliliği arttırmak ve bu bağlantılara doğal bir sinyal gibi reklamlar için daha yüksek bir öncelik olarak size bunu sunarlar.

VoltRank sürecini otomatikleştirerek kapalı linkbuilding yükünü alır.Ayrıca arama motorlarının gözünde doğal görünen bağlantı büyüme önemini anlamak için arkasında herhangi bir ayak izleri bırakmaz.Ayrıca günlük ve aylık büyüme sınırlarını kontrol etme yeteneği yanı sıra genel bir sınıra ulaştıktan sonra duraklama kampanya koymak için bu yeteneği size sunar.

Hiç şüphe yok ki sizin için en önemli şey, web sitesinin içeriğini görüntüleme hızı olduğudur.Yavaş siteler yani bu tür web sitelerde şikayet sunucunun aşırı yük edinmesi ve daha fazla sorunlu çalışmasıdır. Biz bunu biliyoruz ve bu ekran hızını artırmak için çok çaba gösteriyoruz.

Biz paletli komut yerine bazı işe başladığında gerekli olacak bazı özel komutları hayata geçirdik. Yeni sürümleri biz script sayfa toplama olarak devre dışı bırakabilir ve bu kadar temiz bu kadar veritabanı küçültmek zor olsa gerek. Önümüzdeki birkaç ay içinde tüm web siteleri için paletli etkinleştirmeyi planlıyoruz. Sonra sistem veritabanlarını temizleyip görüntü süre yönünden yeniden aktif hale gelecektir.

Sitenize Voltrank yükleme işlemi çok basittir ve size bu şekilde her adımda rehberlik edeceğim.

Voltrank video

Hesabınıza dosyaları kopyalayın 
Dosya izinlerini ayarlama 
Sitenize yapıştırmanız gereken kod parçası 
Reklam nasıl olmalıdır yapılandırması 

Voltrank'ın ana sayfasına ulaşıp işlemlere başlayabilirsiniz ve daha sonra sitenizin onaylanmasını bekleyin.Bunları yaptıktan sonra bekleyerek backlink sayınızın artmasını zevkle izleyebilirsiniz.Önemli olarak vurgulamak istediğim tek şey yeni açılan siteler asla kabul edilmemektedir.İçeriği özgün,güncel olarak kullanılan ve içerik olarak illegal olmayan siteler hızlı bir şekilde onaylanmaktadır.

Örnek Voltrank sisteminin sitenizde duruşu.Site adedini siz kurulumda seçmektesiniz ne kadar yüksek rakam seçerseniz paylaşım size aynı oranda geri dönmektedir.Algoritmalar bu şekilde işlenmiştir.İlk başlangıç olarak 10 adet idealdir.

MANAGE ADS kısmı hakkında.

Buradan Text link veya Text Ad olanını seçiyor

Daha sonra



Sonrada onaylanmasını bekliyoruz hem yazı olarak hemde text link olarak linklerimiz çıkmaya başlıyor.

Not : Voltrank kendi sistemini kurduğu için hem PR değerinizde artışa neden oluyor hemde başka sitelerle değişim yapmanız için zaman harcamınızı ortadan kaldırıyor.

1 yorum:

  1. lorent research lab., lorentlabs, kripto para, inceleme, karşılaştırma  lorentlabs sosyal medya, siber güvenlik, siber olaylar

    YanıtlaSil